Magazine Vrouw, gratis bij de Telegraaf

Vrouw magazineEr zijn tal van redenen te bedenken waarom een abonnement op De Telegraaf gerechtvaardigd is. Het is immers niet voor niets de meest gelezen krant van Nederland. Maar om nou alleen vanwege deze reden voor deze krant te kiezen….dat gaat wat ver. Nee, De Telegraaf lees je onder ander vanwege de manier waarop zij het binnenlandse en buitenlandse nieuws verslaan. Voor sportliefhebbers is er de Telegraaf Sport en de financieel onderlegde lezer doet zijn voordeel met de Financiële Telegraaf. En speciaal voor de vrouwelijke lezeressen is er De Telegraaf Vrouw.

De Telegraaf Vrouw is een lifestyle magazine geheel gericht op de vrouw, hoe kan het in dit geval ook anders. Het verschijnt wekelijks als bijlage van de fysieke krant. De Telegraaf Vrouw is zo’n typisch magazine om in het weekend lekker mee te ontspannen. De onderwerpen zijn heel divers en variëren van interviews met bekende vrouwelijke beroemdheden (nationaal en internationaal), reportages, vervolgverhalen, horoscopen en wat al niet meer zij. Hiermee is De Telegraaf Vrouw een magazine voor elke vrouw. Het zet zichzelf in de markt als een “glossy magazine” en dat is inderdaad de best passende omschrijving.

Alles over de website van Vrouw

telegraaf-vrouwJe kunt ervoor kiezen om alleen op zaterdag een Telegraaf te kopen als je De Telegraaf Vrouw graag leest. Kies je echter voor gemaakt, dan ga je voor een abonnement op De Telegraaf. Op deze manier ben je dan de hele week op de hoogte van wat er in binnen -en buitenland speelt. Het weekend begint dan vervolgens zaterdag voor jou met De Telegraaf Vrouw. Want die valt dan samen met de uitgebreide zaterdageditie bij jou op de mat. De Telegraaf is een krant die weet dat een groot deel van haar lezers de krant liever digitaal leest. Daarom brengt deze krant De Telegraaf Vrouw ook digitaal uit. Ook in digitale vorm is de Telegraaf Vrouw een magazine dat fijn leest. Je kunt hier niet alleen verhalen en reportages lezen, maar ook blijf je op de hoogte door het kijken naar de video’s die hier gepost zijn.

De Telegraaf Vrouw is het magazine voor de vrouw van vandaag. Gun jezelf dit magazine en geniet wekelijks van een moment voor jezelf!

Telegraaf, Vrouw Glossy

Het kan zijn dat je zo enthousiast bent over De Telegraaf Vrouw dat je eigenlijk aan de wekelijkse editie niet voldoende hebt. Daarom geeft De Telegraaf zes keer per jaar een extra gevulde editie uit van dit magazine, getiteld “De Telegraaf Vrouw Glossy”. In het geval je een Telegraaf abonnement hebt is het niet zo dat je De Telegraaf Glossy ook ontvangt. Als je deze wilt ontvangen, dan kun je ook voor dit magazine een abonnement afsluiten. De Telgraaf Vrouw Glossy is maar liefst 124 pagina’s dik en wordt afgedrukt op zogenaamd “glossy” papier dat past bij de uitstraling van het magazine. De cover is op extra dik papier afgedrukt, waardoor het magazine een luxe uitstraling heeft. 

Bekijk alle speciale acties van de Telegraaf:

Telegraaf met 63% korting! Telegraaf extra voordelig Cadeau: De laagste prijs! 63% korting
Duur:
24 maanden (63% korting)
Prijs:
€ 18,90 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Digitaal abonnement, maandelijks opzegbaar! Telegraaf met Kobo ereader Cadeau: Korte looptijd + lage prijs!
Duur:
Maandelijks opzegbaar
Prijs:
€ 9,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
6 maanden 50% korting! Telegraaf met Kobo ereader Cadeau: Een hoge korting!
Duur:
12 maanden
Prijs:
v.a. € 11,25 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Digitaal abonnement Telegraaf 1 jaar met korting Cadeau: de Telegraaf digitaal met voordeel!
Duur:
12 maanden
Prijs:
€ 9,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
12 maanden voordeel! Telegraaf 1 jaar met korting Cadeau: 12 maanden voordeel!
Duur:
12 maanden
Prijs:
€ 22,05 (per maand)
Bestellen? Klik hier
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]