Elke dag een nieuwe Telegraaf voorpagina?

Telegraaf voorpaginaDe Telegraaf behoort tot de meest bekende kranten van Nederland. Daarnaast is deze krant ook nog eens één van de meest gelezen kranten die ons land rijk is. Een krant die al sinds 1883 wordt uitgegeven heeft uiteraard een reputatie opgebouwd. Toegegeven, er wordt nogal verschillend gedacht over de Telegraaf, maar laten we deze krant vooral de credits geven die het verdient. Immers, als je zolang bestaat en je nog steeds de meest gelezen krant van Nederland mag noemen, dan doe je wel degelijk iets goed.

Een krant is opgebouwd uit verschillende rubrieken en katernen. Binnen het geheel van de krant neemt de voorpagina een eigen plek in. En niet de minste, want de voorpagina is als het ware de etalage van een krant en deze bepaalt in grote mate hoe aantrekkelijk een krant door de lezer wordt gevonden. De Telegraaf voorpagina is een typisch voorbeeld van hoe een voorpagina van een krant eruit hoort te zien. Uiteraard is dit voor een gedeelte ook een kwestie van smaak. Kijken we echter naar de basis, dan is de Telegraaf voorpagina inderdaad het visitekaartje van de krant en nodigt deze uit tot (verder) lezen.

De Telegraaf, enorm gevarieerd

De Telegraaf voorpagina is namelijk een heel gevarieerde pagina. Natuurlijk ontbreekt op een voorpagina het meest actuele wereldnieuws niet. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor het meest actuele binnenlandse nieuws. Een ander vertrouwd item op een voorpagina is uiteraard het weerbericht. Deze zaken tref je dan ook zeker aan op de Telegraaf voorpagina. Deze pagina onderscheidt zich echter van de concurrerende kranten door de (vaak grote) aansprekende foto’s die vrijwel altijd in kleur zijn. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat iemand die de Telegraaf voorpagina ziet direct weet wat hij in de krant aan nieuws en artikelen kan verwachten.

Uiteraard wordt de Telegraaf vandaag de dag ook in digitale vorm uitgegeven. Ook wanneer je naar de digitale versie van deze krant surft kom je als het ware op de Telegraaf voorpagina terecht, ook wel homepage genoemd. In feite gelden voor een homepage dezelfde criteria als voor de voorpagina van een krant. Ook de homepage van de Telegraaf voldoet aan deze criteria en daarmee is de conclusie gerechtvaardigd dat de Telegraaf voorpagina zowel digitaal als fysiek tot één van de meest aansprekende van Nederland gerekend mag worden.

Bekijk alle speciale acties van de Telegraaf:

Telegraaf met 63% korting! Telegraaf extra voordelig Cadeau: De laagste prijs! 63% korting
Duur:
24 maanden (63% korting)
Prijs:
€ 18,90 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Digitaal abonnement, maandelijks opzegbaar! Telegraaf met Kobo ereader Cadeau: Korte looptijd + lage prijs!
Duur:
Maandelijks opzegbaar
Prijs:
€ 9,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
6 maanden 50% korting! Telegraaf met Kobo ereader Cadeau: Een hoge korting!
Duur:
12 maanden
Prijs:
v.a. € 11,25 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Digitaal abonnement Telegraaf 1 jaar met korting Cadeau: de Telegraaf digitaal met voordeel!
Duur:
12 maanden
Prijs:
€ 9,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
12 maanden voordeel! Telegraaf 1 jaar met korting Cadeau: 12 maanden voordeel!
Duur:
12 maanden
Prijs:
€ 22,05 (per maand)
Bestellen? Klik hier
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]