Telegraaf sport logoTelesport, een gratis bijlage in de Telegraaf

Veel mensen lezen graag de Telegraaf. De krant kan zich al decennia lang verheugen in een warme belangstelling van veel mensen die graag de krant lezen. Eén van de redenen waarom deze krant zich al jaren de best gelezen krant van Nederland mag noemen. Deze plek en status bereik je natuurlijk niet zomaar. Dit doe je door hard te werken in een markt waarin de concurrentie moordend genoemd mag worden. Deze krant weet zich te onderscheiden van deze concurrentie door een veelzijdig aanbod van verschillende soorten nieuws in spraakmakende vorm aan te bieden. Denk hierbij aan het binnen -en buitenlandse nieuws, het financiële nieuws, maar ook nieuws ook de wereld van de showbizz. Dit laatste doet deze krant door middel van De Telegraaf Privé.

Telesport paginaEen belangrijk onderdeel van de krant is het sportkatern. Telegraaf Sport brengt niet alleen het meest actuele nieuws uit de nationale en internationale sportwereld. De Telegraaf Sport verzorgt ook de achtergronden bij dit sportnieuws, waardoor je altijd op de hoogte bent en blijft wat er in de sportwereld allemaal gebeurt. Telegraaf Sport kiest er voor om alle sporten te verslaan. Hierdoor is het geen krant die louter en alleen oog heeft voor het voetbal. Wel gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat voetbal een belangrijk onderdeel is van Telesport, zoals het sportkatern van de krant ook wel wordt genoemd.

De (freelance) journalisten van de Telegraaf Sport hebben allen een uitgebreid netwerk van contacten. Op deze manier zitten zij haast letterlijk boven op het nieuws. Regelmatig komt de Telegraaf Sport dan ook als eerste met het laatste sportnieuws. Rondom voetbal, zeker in Nederland, is altijd veel te doen en ook hier komen de sportjournalisten van de Telegraaf vaak met interessante en spraakmakende scoops.

Telegraaf sport keert dagelijks terug!

De Telegraaf Sport is een dagelijks terugkerende rubriek in de fysieke uitgaven van deze krant. De fysieke editie van deze krant wordt op maandag voor een groot deel in beslag genomen door de sportafdeling van de krant. Dit kan ook niet anders als je weet dat verreweg de meeste sportwedstrijden en sportevenementen in het weekend plaatsvinden. Ditzelfde geldt voor grote sportfinales als bijvoorbeeld de dames -en herenfinale van Wimbledon en Roland Garros. Maar ook digitaal houdt de Telegraaf je op de hoogte van jouw dagelijkse portie sportnieuws. Online vindt je dan ook sportvideo’s, interviews en achtergrondinformatie. Dit alles natuurlijk vergezeld van spraakmakende foto’s.

Ben jij die sportliefhebber die naast het dagelijkse binnenlandse -en buitenlandse nieuws ook graag op de hoogte is van wat er in de sportwereld omgaat? Dan is er eigenlijk maar één krant voor jou en dat is de Telegraaf Sport!

Bekijk alle speciale acties van de Telegraaf:

Telegraaf met 63% korting! Telegraaf extra voordelig Cadeau: De laagste prijs! 63% korting
Duur:
24 maanden (63% korting)
Prijs:
€ 18,90 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Digitaal abonnement, maandelijks opzegbaar! Telegraaf met Kobo ereader Cadeau: Korte looptijd + lage prijs!
Duur:
Maandelijks opzegbaar
Prijs:
€ 9,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
6 maanden 50% korting! Telegraaf met Kobo ereader Cadeau: Een hoge korting!
Duur:
12 maanden
Prijs:
v.a. € 11,25 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Digitaal abonnement Telegraaf 1 jaar met korting Cadeau: de Telegraaf digitaal met voordeel!
Duur:
12 maanden
Prijs:
€ 9,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
12 maanden voordeel! Telegraaf 1 jaar met korting Cadeau: 12 maanden voordeel!
Duur:
12 maanden
Prijs:
€ 22,05 (per maand)
Bestellen? Klik hier
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]