telegraaf priveTelegraaf Privé, lees alles over dit magazine

Het wel en wee van bekend en beroemd Nederland heeft van nature een bepaalde aantrekkingskracht op ons. Waarom we graag op de hoogte willen zijn van het doen en laten van onze nationale sterren en iconen, daar heeft een ieder zo zijn eigen redenen voor. Roddelbladen, of zo je wil, entertainmentbladen vinden dan ook gretig aftrek en deze vorm van journalistiek is dan ook een beroepsgroep op zich.

Belangrijk voor dit soort bladen is om als eerste te komen met het laatste nieuws. De druk is dan ook groot, want elke editie moet gevuld worden met weetjes, foto’s, vermoedens, feiten enzovoort. De Telegraaf Privé heeft in dit genre een grote reputatie opgebouwd en heeft dan ook zeker een naam hoog te houden. Wat je ook vindt van deze vorm van journalistiek, het is knap hoe de Telegraaf Privé vrijwel wekelijks met nieuwe scoops voor de dag weet te komen. Maar niet alleen de scoops zijn spraakmakend, ook de foto’s die je aantreft in de Telegraaf Privé laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Mocht je twijfelen aan een bepaald verhaal, dan leveren deze foto’s vaak het bewijs dat er wel degelijk waarheid zit in dit verhaal.

Privé, niet alleen in de Telegraaf

De Telegraaf Privé wordt vandaag de dag in verschillende vormen uitgebracht. Uiteraard is daar het welbekende weekblad. Veel mensen zeggen deze alleen te lezen bij de kapper, maar hoe kan het dan dat er ook veel mensen zijn met een abonnement op de Telegraaf Privé? En hoe kan het dan dat er zo’n grote oplage is qua losse verkoop? De Privé ook een onderdeel van de fysieke oplage van de Telegraaf, uiteraard in beperkte vorm welke je kunt zien als een zeer uitgebreide column. Tot slot, en hoe kan het tegenwoordig ook anders, is er een digitale versie van de Telegraaf Privé. Zo kun je ook online op de hoogte blijven van alles wat er speelt in showbizzland. En mocht je er helemaal geen genoeg van kunnen krijgen, dan is er zelfs Telegraaf Privé TV. Hierin kun je smullen van video’s waarin bekend Nederland de hoofdrol speelt.

Ben je op zoek naar entertainmentnieuws van niveau? Kies dan voor de Telegraaf Privé!

Bekijk alle speciale acties van de Telegraaf:

Telegraaf met 63% korting! Telegraaf extra voordelig Cadeau: De laagste prijs! 63% korting
Duur:
24 maanden (63% korting)
Prijs:
€ 18,90 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Digitaal abonnement, maandelijks opzegbaar! Telegraaf met Kobo ereader Cadeau: Korte looptijd + lage prijs!
Duur:
Maandelijks opzegbaar
Prijs:
€ 9,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
6 maanden 50% korting! Telegraaf met Kobo ereader Cadeau: Een hoge korting!
Duur:
12 maanden
Prijs:
v.a. € 11,25 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Digitaal abonnement Telegraaf 1 jaar met korting Cadeau: de Telegraaf digitaal met voordeel!
Duur:
12 maanden
Prijs:
€ 9,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
12 maanden voordeel! Telegraaf 1 jaar met korting Cadeau: 12 maanden voordeel!
Duur:
12 maanden
Prijs:
€ 22,05 (per maand)
Bestellen? Klik hier
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]