Leest u de Telegraaf ook digitaal?

Telegraaf digitaalWe leven in een drukke tijd. Het valt lang niet altijd mee om even een rustig moment voor jezelf te vinden. Even rustig de krant doornemen is iets dat veel mensen wel zouden willen doen, maar er simpelweg niet toe komen. Gelukkig biedt de digitale krant dan uitkomst. Het digitaal lezen van de krant zorgt er voor dat jij degene bent die bepaalt waar en wanneer jij de krant leest. Zonder meer een uitkomst, want zo creëer je toch dat moment van rust in combinatie met het (digitaal) lezen van de krant.

Wat dat betreft willen we je graag het “digitaal abonnement Telegraaf” onder de aandacht brengen. De Telegraaf Digitaal is een prettig leesbare online krant die je 24/7 op de hoogte houdt en brengt van de actualiteit. De actualiteit is voor de Telegraaf Digitaal overigens een breed begrip. Zo is er namelijk niet alleen aandacht voor binnenlands -en buitenlands nieuws, maar zeker ook voor nieuws uit de wereld van sport, entertainment en lifestyle. Een digitaal abonnement Telegraaf is meer dan enkel en alleen tekst tot je nemen. Het is een interactieve online krant met veel aandacht voor haar lezers. Tekst wordt op de juiste wijze ondersteund door spraakmakende foto’s en video’s. Hierbij aangetekend dat foto en video aanvullend en ondersteunend zijn, waardoor de Telegraaf digitaal ook daadwerkelijk prettig leesbaar blijft.

Waarom kiest u voor de digitale Telegraaf?

Digitale TelegraafHet voordeel van een digitaal abonnement Telegraaf is dat je, naast bovengenoemde, ook toegang krijgt tot zogenaamde “premium artikelen”. Dit zijn bijvoorbeeld interviews of artikelen die de achtergrond van het nieuws nader verklaren en verder uitwerken. Ook heb je met dit abonnement onbeperkt toegang tot het Telegraaf krantenarchief. Ideaal voor als je eens een artikel terug wilt lezen of op zoek bent naar informatie over een specifiek onderwerp of gebeurtenis. Het weekend is over het algemeen voor de meeste mensen nog steeds het meest geliefde moment om de krant door te nemen. Bij dit moment hoort, zo vinden nog steeds veel mensen, juist een krant in papieren vorm. Het voordeel van een digitaal abonnement Telegraaf is dat je als het ware een soort combi abonnement kunt afsluiten. Zo maak je van maandag tot en met vrijdag gebruik van de Telegraaf digitaal en op zaterdag ontvang je dan die lekkere dikke zaterdageditie, boordevol extra’s. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je enkel en alleen op de digitale versie te abonneren.

Bekijk alle speciale acties van de Telegraaf:

Telegraaf met 63% korting! Telegraaf extra voordelig Cadeau: De laagste prijs! 63% korting
Duur:
24 maanden (63% korting)
Prijs:
€ 18,90 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Digitaal abonnement, maandelijks opzegbaar! Telegraaf met Kobo ereader Cadeau: Korte looptijd + lage prijs!
Duur:
Maandelijks opzegbaar
Prijs:
€ 9,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
6 maanden 50% korting! Telegraaf met Kobo ereader Cadeau: Een hoge korting!
Duur:
12 maanden
Prijs:
v.a. € 11,25 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Digitaal abonnement Telegraaf 1 jaar met korting Cadeau: de Telegraaf digitaal met voordeel!
Duur:
12 maanden
Prijs:
€ 9,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
12 maanden voordeel! Telegraaf 1 jaar met korting Cadeau: 12 maanden voordeel!
Duur:
12 maanden
Prijs:
€ 22,05 (per maand)
Bestellen? Klik hier
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]