Al het economische nieuws staat in de Financiële Telegraaf

logo-dftDe crisis van een aantal jaren geleden heeft een aantal zaken ingrijpend veranderd in ons land. Het mag als bekend worden verondersteld dat iedereen weet dat ons financiële stelsel volledig op de schop is gegaan. Maar naast dit feit is het ook een feit dat wij meer belangstelling hebben gekregen voor de financiële sector. Meer dan ooit willen mensen weten hoe banken, verzekeraars en multinationals ervoor staan en ook de aandelenkoersen kunnen rekenen op een warme belangstelling.

Eén van de beste informatiebronnen op dit gebied is de Financiële Telegraaf. De Financiële Telegraaf is een katern in de dagelijkse editie van “de krant van wakker Nederland”. Het geeft de lezer informatie over het meest actuele financiële en economische nieuws uit zowel binnen -als buitenland. De financiële sector is een complexe sector. Om deze complexiteit uit te leggen en te vertalen naar de actualiteit heb je goede achtergrondinformatie nodig. De Financiële Telegraaf weet door zijn achtergrondinformatie als geen ander duidelijk te maken wat er speelt .

Bekijk alle speciale acties van de Telegraaf:

Telegraaf met 63% korting! Telegraaf extra voordelig Cadeau: De laagste prijs! 63% korting
Duur:
24 maanden (63% korting)
Prijs:
€ 18,90 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Digitaal abonnement, maandelijks opzegbaar! Telegraaf met Kobo ereader Cadeau: Korte looptijd + lage prijs!
Duur:
Maandelijks opzegbaar
Prijs:
€ 9,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
6 maanden 50% korting! Telegraaf met Kobo ereader Cadeau: Een hoge korting!
Duur:
12 maanden
Prijs:
v.a. € 11,25 (per maand)
Bestellen? Klik hier
Digitaal abonnement Telegraaf 1 jaar met korting Cadeau: de Telegraaf digitaal met voordeel!
Duur:
12 maanden
Prijs:
€ 9,95 (per maand)
Bestellen? Klik hier
12 maanden voordeel! Telegraaf 1 jaar met korting Cadeau: 12 maanden voordeel!
Duur:
12 maanden
Prijs:
€ 22,05 (per maand)
Bestellen? Klik hier

Het netwerk van de Financiële Telegraaf

dft-telegraafde-financieele-telegraafOm het laatste financiële nieuws als eerste te kunnen brengen moet je beschikken over een uitgebreid netwerk van (freelance) journalisten en correspondenten. De Financiële Telegraaf heeft in de loop van vele jaren zo’n netwerk opgebouwd, waarbij zij hoge eisen stelt aan de deskundigheid en kennis van de journalisten. Het zal niet de eerste keer zijn dat de Financiële Telegraaf met primeurs komt uit de wereld van geld, aandelen, wisselkoersen en wat al niet meer zij.

Het lezen van de Financiële Telegraaf in fysieke vorm wordt, ondanks de ingezette verdere digitalisering van kranten, nog veel gedaan. Men vindt het toch nog steeds prettig om op deze, misschien wel traditionele manier, het financiële nieuws tot zich te nemen. Natuurlijk is er ook een (stijgende) groep die dit liever online tot zich neemt. De  Financiële Telegraaf voorziet vanzelfsprekend in deze behoefte. Wanneer je ervoor kiest om dit onderdeel van de Telegraaf op jouw mobiel, laptop of tablet te lezen, dan ben je ervan verzekerd dat je altijd het meest actuele financiële en economische nieuws krijgt voorgeschoteld. Belangrijk hierbij zijn natuurlijk de aandelenkoersen die in realtime worden doorgegeven. Verdere digitale ondersteuning vindt je in de vorm van bijvoorbeeld video’s.

Afsluitend kunnen we gerust stellen dat wanneer de financiële sector uw (beroepsmatige) interesse heeft u eigenlijk niet om de Financiële Telegraaf of het Financiële dagblad heen kunt. Natuurlijk kunt u losse exemplaren kopen van de Telegraaf. Maar wanneer u echt altijd op de hoogte wil zijn van wat er speelt in de wereld van de financiën, dan doet u er goed aan om voor een abonnement te kiezen.

[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]